Αρχική Σελίδα

WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
 
Η Co. εργαλείων WEDOO CNC EDM, ΕΠΕ βρίσκεται στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan. Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή και να αναπτυχθούμε για τα ανταλλακτικά EDM που χρησιμοποίησαν κομμένες στις καλώδιο εκλεκτικές μηχανές απαλλαγής.
 
Η αποστολή WEDOO ΕΊΝΑΙ βάση στις αρχές «της τιμής και της αξιοπιστίας, Excelsior του πνεύματος και της καινοτομίας». Και δοκιμάστε πάντα το καλύτερό μας για να έχετε την πιό πρόσφατη τεχνολογία από ξένος και εσωτερικός, να αναπτύξει τα νέα προϊόντα. Από την κυρίαρχη ικανότητα προϊόντων, καλή μετά από την πώληση-υπηρεσία, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε πολλές χώρες στον κόσμο πολύ καλά. Όπως η Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, νότος - Αμερικανός, Μέση Ανατολή, Αφρική.
 

Τα κύρια προϊόντα μας:

* Ανταλλακτικά EDM: Οδηγός καλωδίων, ακροφύσια, κύλινδρος, επαφή τροφών δύναμης, ζώνη, βάση οδηγών, καλώδιο απαλλαγής…

* Αναλώσιμα EDM: Καλώδιο ορείχαλκου, moly καλώδιο, JR3A, ρητίνη ιονικής ανταλλαγής, kc-12

* Φίλτρα νερού EDM

* Τρυπώντας με τρυπάνι μέρη EDM: κεραμικός οδηγός σωλήνων, ροδοκόκκινος οδηγός σωλήνων, λαστιχένια σφραγίδα, τσοκ τρυπανιών

* Χαλκός EDM/σωλήνας ορείχαλκου: sighle τρύπα, διπλή τρύπα, πολυ σωλήνας ηλεκτροδίων τρυπών

* Tappers χαλκού EDM

* Καλώδιο υψηλής ταχύτητας που κόβει τα μέρη EDM: οδηγός pully, pully συνέλευση, που αντέχει….

* Jig εργαλεία, jig κάτοχοι

 

CNC EDM WeDOO τα εργαλεία είναι κατασκευαστής/διανομέας/χονδρέμπορος των μερών ένδυσης EDM, έχουμε περισσότερο από 5 έτη εμπειρίας στην εξαγωγή! Όλο και περισσότεροι πελάτες άρχισαν να συνεργάζονται με μας, η επιχείρηση πηγαίνει καλύτερα και καλύτερα! 

 

Στον αιώνα 21, με τις μεγάλες ευκαιρίες, Co. εργαλείων WEDOO CNC EDM, το ΕΠΕ ελπίζει ειλικρινά ότι όλοι οι φίλοι από τον κόσμο μπορούν delelop μαζί και να δημιουργήσουν το φωτεινό μέλλον χέρι-χέρι!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Η εισαγωγή ιστορίας μας

 

Τα ΕΡΓΑΛΕΊΑ WEDOO CNC EDM ιδρύθηκαν το 2010, τοποθετημένος στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan. Σαν manufactor και εμπορική επιχείρηση, είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή και να αναπτυχθούμε για τα ανταλλακτικά EDM που χρησιμοποίησαν κομμένες στις καλώδιο εκλεκτικές μηχανές απαλλαγής.

 

Έχουμε περισσότερο από 5 έτη εμπειρίας εξαγωγής! Και ο όγκος εξαγωγών μας έφθασε για 70%. Αυτή τη στιγμή

Η Νοτιοανατολική Ασία είναι μας η μεγαλύτερη αγορά. Βέβαιοι έχουμε επίσης πολλούς πελάτες από την Ευρώπη, Αμερική, Αφρική!

 

Επειδή υψηλός - η ποιότητα procuts με τη λογική τιμή και την επαγγελματική υπηρεσία, όλο και περισσότεροι πελάτες θα επιθυμούσε να χτίσει μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση με μας, και τα μέρη αγορών EDM από μας κοντά μηνιαία!

 

 

 

Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Κάθε χρόνο, μερικοί πελάτες από τους νομούς διαφοράς έρχονται να μας επισκεφτούν για να συζητήσουν την επιχείρηση, και κάποιος πελάτης θέλει να είναι ο πράκτοράς μας σε τοπικό στην ανάπτυξη της μεγάλης αγοράς.

 

Εδώ εμείς ειλικρινά στις ευχαριστίες οι παλαιοί και νέοι πελάτες μας για να μας υποστηρίξει και να εμπιστευθεί! Ελπίστε η όλη επιχείρησή μας

έρχεται καλύτερος και καλύτερος. Επίσης χαιρετίστε την όλη επίσκεψή σας οποτεδήποτε! Ευχαριστίες πάλι!

 

Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : WEDOO

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Πιστοποιήσεις Κίνα WEDOO CNC EDM TOOLS CO. LTD Πιστοποιήσεις